Vegan μους σοκολάτας ιδανική όχι μόνο για vegan αλλά και για όσους νηστεύουν και θέλουν να απολαύσουν ένα ελαφρύ γλυκό.
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις κρυώσει ελαφρώς το μείγμα προσθέτουμε το επιδόρπιο γιαουρτιού και χτυπάμε καλά το μίξερ. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι αγαύης.
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μουλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.
Μοιράζουμε το τριμμένο μπισκότο σε έξι (6) μπολάκια και στην συνέχεια προσθέτουμε την μους.
Αφού τα αφήσουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για μια ώρα σερβίρουμε.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με φρούτα, ξηρούς καρπούς, καρύδα ή και τριμμένο μπισκότο.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις κρυώσει ελαφρώς το μείγμα προσθέτουμε το επιδόρπιο γιαουρτιού και χτυπάμε καλά το μίξερ. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι αγαύης.
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μουλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.
Μοιράζουμε το τριμμένο μπισκότο σε έξι (6) μπολάκια και στην συνέχεια προσθέτουμε την μους.
Αφού τα αφήσουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για μια ώρα σερβίρουμε.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με φρούτα, ξηρούς καρπούς, καρύδα ή και τριμμένο μπισκότο.
Αφήστε μια απάντηση