0
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Μουστοκούλουρα Με Πετιμέζι Χωρίς Ζάχαρη
Υλικά
Οδηγίες
Βίντεο
Ανενεργό
Ενεργό
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα.
-
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το πετιμέζι, το λάδι και τον χυμό (αφού έχουμε ανακατέψει μέσα την σόδα). Ρίχνουμε την κανέλα και το γαρύφαλλο.
-
Προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
-
Πλάθουμε το κλασικό στρογγυλό μουστοκούλουρο ή σε πλεξούδα.
-
Ψήνουμε για [cooked-timer minutes="12"]12 λεπτά [/cooked-timer] με [cooked-timer minutes="15"]15 λεπτά [/cooked-timer] μέχρι να έχουμε ένα ψημένο αλλά μαλακό μουστοκούλουρο.
Διατροφικές Πληροφορίες
Μερίδες 30
- Ποσότητα ανά μερίδα
- Θερμίδες 50kcal
- Θερμίδες απο λίπη 2kcal
- % Ημερήσια Τιμή *
- Ολικά λίπη 2g4%
- Κορεσμένα λίπη 0.5g3%
- Ολικοί Υδατάνθρακες 10g4%
- Σάκχαρα 2g
- Πρωτεϊνη 1g2%
* Οι Ποσοστιαίες Ημερίσιες Τιμές είναι βασισμένες σε μια δίαιτα 2,000 θερμίδων. Η δική σας ημερήσια τιμή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα τις ανάγκες σας σε θερμίδες.
Leave a Comment