Top
Μουστοκούλουρα Με Πετιμέζι Χωρίς Ζάχαρη pinit
Μουστοκούλουρα Με Πετιμέζι Χωρίς Ζάχαρη pinit
0 Προσθήκη στα Αγαπημένα

Μουστοκούλουρα Με Πετιμέζι Χωρίς Ζάχαρη

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Χρόνος προετοιμασίας Χρόνος μαγειρέματος Συνολικός χρόνος 25 ώρες
Μερίδες: 30

Υλικά

Οδηγίες

Βίντεο
Ανενεργό Ενεργό

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα.
  2. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το πετιμέζι, το λάδι και τον χυμό (αφού έχουμε ανακατέψει μέσα την σόδα). Ρίχνουμε την κανέλα και το γαρύφαλλο.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
  4. Πλάθουμε το κλασικό στρογγυλό μουστοκούλουρο ή σε πλεξούδα.
  5. Ψήνουμε για [cooked-timer minutes="12"]12 λεπτά [/cooked-timer] με [cooked-timer minutes="15"]15 λεπτά [/cooked-timer] μέχρι να έχουμε ένα ψημένο αλλά μαλακό μουστοκούλουρο.
Διατροφικές Πληροφορίες

Μερίδες 30


Ποσότητα ανά μερίδα
Θερμίδες 50kcal
Θερμίδες απο λίπη 2kcal
% Ημερήσια Τιμή *
Ολικά λίπη 2g4%
Κορεσμένα λίπη 0.5g3%
Ολικοί Υδατάνθρακες 10g4%
Σάκχαρα 2g
Πρωτεϊνη 1g2%

* Οι Ποσοστιαίες Ημερίσιες Τιμές είναι βασισμένες σε μια δίαιτα 2,000 θερμίδων. Η δική σας ημερήσια τιμή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα τις ανάγκες σας σε θερμίδες.

Φτιάξατε Αυτή Τη Συνταγή;

Ακολούθηστε το Maricookgr στο Instagram

Βάλτε mention @maricook ή κάντε tag το #maricookgr και θα την δείτε στον λογαριασμό μας!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *