Ένα διαφορετικό και ελαφρύ νηστίσιμο σουφλέ. Ένα πιάτο που θα το λατρέψουν και τα παιδιά.

Βράζουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Μόλις βράσουν σουρώνουμε τα μακαρόνια, το σπανάκι και τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι.
Σε ένα multi προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και λίγο από το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το μείγμα στο ταψάκι.
Ρίχνουμε στο ταψί όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και ανακατεύουμε. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Βράζουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Μόλις βράσουν σουρώνουμε τα μακαρόνια, το σπανάκι και τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι.
Σε ένα multi προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και λίγο από το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το μείγμα στο ταψάκι.
Ρίχνουμε στο ταψί όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και ανακατεύουμε. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση