Μια θρεπτική και γρήγορη λύση για πρωινό. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε υλικό της αρεσκείας μας. Εγώ τις προτιμώ με φυστικοβούτυρο και αγαύη.

Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τον λιναρόσπορο και το νερό και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά. Αυτήν την διαδικασία την κάνουμε σε όλες τις vegan συνταγές για να αντικαταστήσουμε το αυγό.
Ρίχνουμε το γάλα, το μείγμα λιναρόσπορου, το ελαιόλαδο, την ζάχαρη, το αλάτι και την βανίλια και ανακατεύουμε. Χτυπάμε τις μπανάνες στο multi μέχρι να γίνουν πουρές και τις προσθέτουμε στο γάλα.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει έναν ομοιόμορφος χυλός.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και τον ρίχνουμε μέσα. Μόλις ψηθεί από την μια πλευρά, με μια σπάτουλα το γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τον λιναρόσπορο και το νερό και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά. Αυτήν την διαδικασία την κάνουμε σε όλες τις vegan συνταγές για να αντικαταστήσουμε το αυγό.
Ρίχνουμε το γάλα, το μείγμα λιναρόσπορου, το ελαιόλαδο, την ζάχαρη, το αλάτι και την βανίλια και ανακατεύουμε. Χτυπάμε τις μπανάνες στο multi μέχρι να γίνουν πουρές και τις προσθέτουμε στο γάλα.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει έναν ομοιόμορφος χυλός.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και τον ρίχνουμε μέσα. Μόλις ψηθεί από την μια πλευρά, με μια σπάτουλα το γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Αφήστε μια απάντηση