Vegan μους σοκολάτας ιδανική όχι μόνο για vegan αλλά και για όσους νηστεύουν και θέλουν να απολαύσουν ένα ελαφρύ γλυκό.
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις κρυώσει ελαφρώς το μείγμα προσθέτουμε το επιδόρπιο γιαουρτιού και χτυπάμε καλά το μίξερ. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι αγαύης.
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μουλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.
Μοιράζουμε το τριμμένο μπισκότο σε έξι (6) μπολάκια και στην συνέχεια προσθέτουμε την μους.
Αφού τα αφήσουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για μια ώρα σερβίρουμε.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με φρούτα, ξηρούς καρπούς, καρύδα ή και τριμμένο μπισκότο.
Μερίδα Μπολάκι
Μερίδες 0
* Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα έχοντας ως βάση δίαιτα 2000 θερμίδων.
Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.