Μια νόστιμη και γρήγορη λύση για όσους νηστεύουν και δεν έχουν χρόνο για πολύπλοκες συνταγές. Ένα πιάτο γεμάτο χρώμα που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.
Πλένουμε καλά τα ντοματίνια και τα κόβουμε στην μέση. Ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο ,την ζάχαρη,τον βασιλικό,την ρίγανη,αλάτι και πιπέρι και τις ψήνουμε για 15 λεπτά στον φούρνο στους 200.
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες,το σκόρδο και το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο multi και αλέθουμε μέχρι να γίνουν σαν μια πάστα.
Ρίχνουμε το μείγμα λιαστής ντομάτας στο ταψάκι με τα ντοματίνια και ψήνουμε για άλλα πέντε λεπτά .
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τις ντομάτες και προσθέτουμε αλατοπίπερο. Σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι της αρεσκείας μας ή με κομμένο αβοκάντο.
Μερίδες 5
* Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα έχοντας ως βάση δίαιτα 2000 θερμίδων.
Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.