Νόστιμα, vegan και συνάμα νηστίσιμα cupcakes που κλέβουν τις εντυπώσεις με το έντονο φυσικό χρώμα και όχι μόνο. Με αυτήν την συνταγή θα κάνετε τα παιδιά να αγαπήσουν τα παντζάρια.

Αλέθουμε τα βρασμένα και καθαρισμένα παντζάρια στο multi μαζί με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα παντζάρια και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη.Ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλάτι. Σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι ,το κακάο και το baking. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα .
Μοιράζουμε σε 12 φορμάκια για cupcakes και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά στον αέρα.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Αλέθουμε τα βρασμένα και καθαρισμένα παντζάρια στο multi μαζί με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα παντζάρια και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη.Ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλάτι. Σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι ,το κακάο και το baking. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα .
Μοιράζουμε σε 12 φορμάκια για cupcakes και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά στον αέρα.
Αφήστε μια απάντηση