Επιλογες Εκτυπωσης

Μακαρόνια Με Παντζάρια

Μερίδες4 ΜερίδεςΧρόνος Προετοιμασίας5 λεπτάΧρόνος Ψησίματος1 ώραΣυνολικός Χρόνος1 ώρα 5 λεπτά

Συνταγή για μακαρόνια με παντζάρια. Αυτή η συνταγή εκτός από ένα υπέροχο χρώμα λόγω των παντζαριών έχει και ωραία γεύση.

Μακαρόνια Με Παντζάρια

Υλικά:
 500 γρ. μακαρόνια (κατά προτίμηση ταλιατέλες)
 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 7 κ.σ. ελαιόλαδο
 200 γρ. ξηρή μυζήθρα τριμμένη
 1 σκελίδα σκόρδο(προαιρετικά)
 6 παντζάρια βρασμένα
Εκτέλεση:
1

Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βάζουμε να βράσουν για περίπου 50 Λεπτά . Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρουμε και αφού κρυώσουν λίγο τα ξεφλουδίζουμε.

2

Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

3

Κόβουμε τα ξεφλουδισμένα παντζάρια σε φέτες και τα ρίχνουμε στο multi ,προσθέτουμε το γιαούρτι ,το ελαιόλαδο και το σκόρδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.

4

Στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ρίχνουμε το μείγμα με τα παντζάρια ,την μυζήθρα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε όλα τα μακαρόνια να καλυφθούν από το μείγμα.

Διατροφικά Στοιχεία

Μερίδες 0

Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.