Συνταγή για μακαρόνια με παντζάρια. Αυτή η συνταγή εκτός από ένα υπέροχο χρώμα λόγω των παντζαριών έχει και ωραία γεύση.

Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βάζουμε να βράσουν για περίπου 50 Λεπτά . Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρουμε και αφού κρυώσουν λίγο τα ξεφλουδίζουμε.
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα ξεφλουδισμένα παντζάρια σε φέτες και τα ρίχνουμε στο multi ,προσθέτουμε το γιαούρτι ,το ελαιόλαδο και το σκόρδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
Στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ρίχνουμε το μείγμα με τα παντζάρια ,την μυζήθρα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε όλα τα μακαρόνια να καλυφθούν από το μείγμα.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βάζουμε να βράσουν για περίπου 50 Λεπτά . Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρουμε και αφού κρυώσουν λίγο τα ξεφλουδίζουμε.
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα ξεφλουδισμένα παντζάρια σε φέτες και τα ρίχνουμε στο multi ,προσθέτουμε το γιαούρτι ,το ελαιόλαδο και το σκόρδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
Στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ρίχνουμε το μείγμα με τα παντζάρια ,την μυζήθρα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε όλα τα μακαρόνια να καλυφθούν από το μείγμα.
Αφήστε μια απάντηση