Συνταγή για μακαρόνια με κιμά. Ένα γρήγορο και νόστιμο φαγητό για το οποίο τρελαίνονται μικροί και μεγάλοι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τον κιμά για να τον τσιγαρίσουμε. Προσπαθούμε με μια σπάτουλα να σπάσουμε τα χοντρά κομμάτια κιμά, μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε και το κρεμμύδι αφού πρώτα το έχουμε αλέσει στο multi.
Αφού έχουμε τσιγαρίσει και το κρεμμύδι προσθέτουμε το καρότο ,την σάλτσα ντομάτας, το υπόλοιπο ελαιόλαδο,ένα ποτήρι ζεστό νερό και όλα τα μπαχαρικά(εκτός από το αλάτι) καπακώνουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε τον κιμά σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να πιει τα υγρά του. Μόλις είναι έτοιμος προσθέτουμε και το αλάτι και αφαιρούμε τα μπαχαρικά(κανέλα, μπαχάρια, γαρύφαλλα και δάφνη).
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε αλάτι και ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε με τον κιμά και τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Μερίδα 1
Μερίδες 4
Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.