Συνταγή για κοτόπουλο με soy sauce, μέλι και τζίντζερ. Μια διαφορετική συνταγή για νόστιμο και ζουμερό κοτόπουλο για εσάς που έχετε βαρεθεί το κλασσικό ψητό κοτόπουλο.

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο multi να γίνουν σαν μια sauce.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο και την μαρινάδα μαζί σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.Πρέπει να διαλέξουμε ένα μικρό βαθύ μπολ έτσι ώστε η μαρινάδα να σκεπάσει το κοτόπουλο.
Μπορούμε να το ψήσουμε στους 180 για μισή ώρα περίπου στον αέρα ή να το ψήσουμε
σε ένα σχαροτήγανο ή μια ψησταριά.Σερβίρουμε με πουρέ,μπασμάτι ή ψητά λαχανικά.
Αν μας περισσέψει κοτόπουλο μπορούμε να το βάλουμε σε μια αραβική πίτα ή σε μια σαλάτα και να το απολαύσουμε για βραδινό.
🛈 Tip – Μικρά μυστικά
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο multi να γίνουν σαν μια sauce.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο και την μαρινάδα μαζί σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.Πρέπει να διαλέξουμε ένα μικρό βαθύ μπολ έτσι ώστε η μαρινάδα να σκεπάσει το κοτόπουλο.
Μπορούμε να το ψήσουμε στους 180 για μισή ώρα περίπου στον αέρα ή να το ψήσουμε
σε ένα σχαροτήγανο ή μια ψησταριά.Σερβίρουμε με πουρέ,μπασμάτι ή ψητά λαχανικά.
Αν μας περισσέψει κοτόπουλο μπορούμε να το βάλουμε σε μια αραβική πίτα ή σε μια σαλάτα και να το απολαύσουμε για βραδινό.
Αφήστε μια απάντηση