Συνταγή για γεμιστά cookies με βρώμη και μέλι. Ιδανική επιλογή για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή σαν σνακ για το σχολείο και το γραφείο. Είναι μια θρεπτική επιλογή που θα σας κρατήσει για ώρες και θα σας δώσει ενέργεια.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα cookies μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Έπειτα παίρνουμε την ζύμη και την κάνουμε σαν ένα μακρόστενο σαλάμι, την τυλίγουμε με μία λαδόκολλα και την βάζουμε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
Βγάζουμε την ζύμη από την κατάψυξη και με ένα μαχαίρι την κόβουμε σε 20 κομμάτια .
Αφού βρέξουμε τα χέρια μας με λίγο νεράκι (για να μπορούμε να πλάσουμε πιο εύκολα τα cookies) πλάθουμε 20 cookies. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 8 λεπτά. Μόλις τα ψήσουμε τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Πλένουμε καλά και σκουπίζουμε τα μήλα ,τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά. Μόλις κρυώσουν αφαιρούμε την φλούδα και τα κουκούτσια τους και ρίχνουμε την σάρκα σε ένα multi μαζί με την κανέλα και πολτοποιούμε. Η γέμιση μας είναι έτοιμη . Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες συνταγές ή να την απολαύσουμε πάνω σε pancakes ή με γιαούρτι και μέλι.
Για την γέμιση με το φυστικοβούτυρο ανακατεύουμε το μέλι ,με την βανίλια και το φυστικοβούτυρο.
Παίρνουμε όποια γέμιση θέλουμε την αλείφουμε στα μισά cookies και τα καπακώνουμε με τα άλλα μισά. Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή και σοκολάτα.
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα cookies μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Έπειτα παίρνουμε την ζύμη και την κάνουμε σαν ένα μακρόστενο σαλάμι, την τυλίγουμε με μία λαδόκολλα και την βάζουμε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
Βγάζουμε την ζύμη από την κατάψυξη και με ένα μαχαίρι την κόβουμε σε 20 κομμάτια .
Αφού βρέξουμε τα χέρια μας με λίγο νεράκι (για να μπορούμε να πλάσουμε πιο εύκολα τα cookies) πλάθουμε 20 cookies. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 8 λεπτά. Μόλις τα ψήσουμε τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Πλένουμε καλά και σκουπίζουμε τα μήλα ,τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά. Μόλις κρυώσουν αφαιρούμε την φλούδα και τα κουκούτσια τους και ρίχνουμε την σάρκα σε ένα multi μαζί με την κανέλα και πολτοποιούμε. Η γέμιση μας είναι έτοιμη . Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες συνταγές ή να την απολαύσουμε πάνω σε pancakes ή με γιαούρτι και μέλι.
Για την γέμιση με το φυστικοβούτυρο ανακατεύουμε το μέλι ,με την βανίλια και το φυστικοβούτυρο.
Παίρνουμε όποια γέμιση θέλουμε την αλείφουμε στα μισά cookies και τα καπακώνουμε με τα άλλα μισά. Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή και σοκολάτα.
Αφήστε μια απάντηση