Top
Γαύρος Ριγανάτος Με Μουστάρδα pinit
Γαύρος Ριγανάτος Με Μουστάρδα pinit
0 Προσθήκη στα Αγαπημένα

Γαύρος Ριγανάτος Με Μουστάρδα

Δυσκολία: Για αρχάριους Χρόνος προετοιμασίας 5 mins Χρόνος μαγειρέματος 15 mins Συνολικός χρόνος 20 λεπτά

Περιγραφή

Συνταγή για γαύρο ριγανάτο με μουστάρδα. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή δεν προτιμούν τα τηγανητά ψάρια.

Υλικά

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Ανακατεύουμε την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το νερό μέχρι να γίνουν σαν μια sauce.

  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τον γαύρο και την sauce. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την ρίγανη, το χαμηλώνουμε και το σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Το αφήνουμε να σιγοβράσει για δέκα λεπτά περίπου.

  3. Όταν ο γαύρος μας είναι έτοιμος ανοίγουμε το καπάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για άλλα πέντε λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και να μείνει στο τηγάνι ο γαύρος μας με μια σαλτσούλα.

Λέξεις κλειδιά: γαύρος με ρίγανη

Φτιάξατε Αυτή Τη Συνταγή;

Ακολούθηστε το Maricookgr στο Instagram

Βάλτε mention @maricook ή κάντε tag το #maricookgr και θα την δείτε στον λογαριασμό μας!

Reader Interactions

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *