Γαύρος Ριγανάτος Με Μουστάρδα
Περιγραφή
Συνταγή για γαύρο ριγανάτο με μουστάρδα. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή δεν προτιμούν τα τηγανητά ψάρια.
Υλικά
Εκτέλεση Συνταγής
-
Ανακατεύουμε την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το νερό μέχρι να γίνουν σαν μια sauce.
-
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τον γαύρο και την sauce. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την ρίγανη, το χαμηλώνουμε και το σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Το αφήνουμε να σιγοβράσει για δέκα λεπτά περίπου.
-
Όταν ο γαύρος μας είναι έτοιμος ανοίγουμε το καπάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για άλλα πέντε λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και να μείνει στο τηγάνι ο γαύρος μας με μια σαλτσούλα.
Leave a Comment