Cheesecake με γιαούρτι χωρίς ψήσιμο. Μια ελαφριά εκδοχή του κλασσικού cheesecake.
Σε ένα μπρίκι λιώνουμε την μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά. Έπειτα βαζουμε λίγα λίγα τα μπισκότα στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με την λιωμένη μαργαρίνη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνουμε αυτό το μίγμα σε ένα μεσαίο πυρεξ και το πατάμε με το χέρι μας να ισιώσει μέχρι να γίνει σαν μια βάση, βάζουμε το πυρέξ στο ψυγείο.
Χτυπάμε σε ένα μπολ για 3 - 4 λεπτά όλα τα υλικά για την κρέμα με την βοήθεια ενός μιξερ. (Μέχρι να ενωθεί καλά το ζαχαρούχο με το γιαούρτι.) Είναι πολύ βασικό η κρέμα μας να χτυπηθεί καλά μέχρι να πήξει, έπειτα την τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
Το μυστικό για ένα ωραίο cheesecake είναι να αφήσουμε την βάση και την κρέμα χώρια να παγώσουν στο ψυγείο για αρκετές ώρες, μπορούμε να το κάνουμε και απο την προηγούμενη μέρα.
Αφού παγώσουν ρίχνουμε την κρέμα πάνω από την βάση και την στρώνουμε με ένα κουτάλι να πάει παντού. Μπορούμε να σερβίρουμε με γλυκό φράουλα, βύσσινο ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
Μερίδα 1
Μερίδες 10
Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.