Επιλογες Εκτυπωσης

Cheesecake Φράουλας Με Γεμιστά Μπισκότα

Μερίδες8 ΜερίδεςΧρόνος Προετοιμασίας20 λεπτάΧρόνος Ψησίματος3 ώρεςΣυνολικός Χρόνος3 ώρες 20 λεπτά

Cheesecake Φράουλας Με Γεμιστά Μπισκότα.

Cheesecake Φράουλας Με Γεμιστά Μπισκότα

Υλικά για την βάση:
 370 γρ. μπισκότα σοκολάτας γεμιστά με γεύση φράουλα
 120 γρ. λιωμένο βούτυρο
Υλικά για την κρέμα:
 1 ζαχαρούχο γάλα
 500 γρ. τυρί κρέμα
 2 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής(προαιρετικά)
 100 γρ. ροζ κουβερτούρα με γεύση φράουλας
 50 ml γάλα
 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση για την βάση:
1

Βάζουμε στο μούλτι όλα τα μπισκότα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.

2

Σε ένα στρογγυλό πυρέξ ,ή ταψάκι διαμέτρου 22 εκατοστών,ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και προσπαθούμε να απλώσουμε ομοιόμορφα το μίγμα. Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες για να παγώσει.

Εκτέλεση για την κρέμα:
3

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με το ζαχαρούχο και το χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για τουλάχιστον 10 λεπτά.

4

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Προσοχή σε χαμηλή φωτιά για να μην μας καεί η κουβερτούρα. Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατευούμε καλά.

5

Προσθέτουμε το μίγμα κουβερτούρα-γιαούρτι στο κάδο του μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

6

Όταν έχουν περάσει 3 ώρες βγάζουμε την βάση απο το ψυγείο και ρίχνουμε απο πάνω την κρέμα και την απλώνουμε να πάει παντού.

7

Μπορούμε να στολίσουμε με φράουλες, τριμμένη κουβερτούρα ή σιρόπι σοκολάτας.

Διατροφικά Στοιχεία

Μερίδα 1

Μερίδες 8

Copyright © 2018 - 2020 MariCook.gr. All Rights Reserved.