Cheesecake Φράουλας Με Γεμιστά Μπισκότα.

Βάζουμε στο μούλτι όλα τα μπισκότα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Σε ένα στρογγυλό πυρέξ ,ή ταψάκι διαμέτρου 22 εκατοστών,ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και προσπαθούμε να απλώσουμε ομοιόμορφα το μίγμα. Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες για να παγώσει.
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με το ζαχαρούχο και το χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για τουλάχιστον 10 λεπτά.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Προσοχή σε χαμηλή φωτιά για να μην μας καεί η κουβερτούρα. Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατευούμε καλά.
Προσθέτουμε το μίγμα κουβερτούρα-γιαούρτι στο κάδο του μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Όταν έχουν περάσει 3 ώρες βγάζουμε την βάση απο το ψυγείο και ρίχνουμε απο πάνω την κρέμα και την απλώνουμε να πάει παντού.
Μπορούμε να στολίσουμε με φράουλες, τριμμένη κουβερτούρα ή σιρόπι σοκολάτας.
🛈 Tip – Μικρά μυστικά
Βαθμολογία:
Εγγραφή Για Νέες Συνταγές
Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια.
Υλικά
Οδηγίες
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα μπισκότα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Σε ένα στρογγυλό πυρέξ ,ή ταψάκι διαμέτρου 22 εκατοστών,ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και προσπαθούμε να απλώσουμε ομοιόμορφα το μίγμα. Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες για να παγώσει.
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με το ζαχαρούχο και το χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για τουλάχιστον 10 λεπτά.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Προσοχή σε χαμηλή φωτιά για να μην μας καεί η κουβερτούρα. Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατευούμε καλά.
Προσθέτουμε το μίγμα κουβερτούρα-γιαούρτι στο κάδο του μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Όταν έχουν περάσει 3 ώρες βγάζουμε την βάση απο το ψυγείο και ρίχνουμε απο πάνω την κρέμα και την απλώνουμε να πάει παντού.
Μπορούμε να στολίσουμε με φράουλες, τριμμένη κουβερτούρα ή σιρόπι σοκολάτας.
Αφήστε μια απάντηση